pompier din sibiu dat exemplu de implicare și profesionalism într-o misiune din grecia

Pompierul din Sibiu, Gheorghiu Raul aflat la prima misiune internațională și-a arătat pasiunea pentru această nobilă meserie, salvând viețile celor aflați în pericol.

”Astăzi vă prezentăm pe unul dintre cei mai implicați și dedicați pompieri sibieni: Plt. Gheorghiu Raul – comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Pasiunea lui pentru această armă a început încă din adolescență, când profita de orice ocazie care se ivea, pentru a fi în preajma pompierilor, uneori privind de la depărtare cum aceștia acționează în misiunile lor. Aceasta l-a determinat mai târziu să devină pompier și să se alăture familiei pompierilor sibieni.


Implicarea și devotamentul său au fost demonstrate de-a lungul timpului nu doar în cadrul misiunilor încredințate, ci și în afara orelor de program, când a participat la nenumărate intervenții, oferind sprijin celor aflați în pericol, salvând oameni din flăcări și suflete necuvântătoare care aveau nevoie de ajutor.

Suntem mândri de tine, Raul! Ești un exemplu de implicare și profesionalism pentru noi toți! Te așteptăm să revii cu bine acasă!” se arată într-un comunicat emis de ISU Sibiu pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu