mega petrecere aniversară cu dirty nano la backyard. se anunță o seară memorabilă!

Backyard împlinește nouă ani de la înființarea celui mai tare concept de petreceri în aer liber din Sibiu. Muzică mixată de cei mai buni Dj și artiști de renume din toată țară au urcat pe scena de la The Home of Backyard în toți acești ani plini de distracție cu muzică de calitate.

Petrecăreții din Sibiu, și nu numai, pot sărbători alături de familia care a pus bazele The Home of Backyard sâmbătă, 9 septembrie, pe muzica unora dintre cei mai apreciați din Dj din țară, Dirty Nano și Sebastian.


Data de 09. 09 este ziua în care Backyard împlinește nouă ani de când organizează cele mai tari petreceri din Sibiu. Petrecerea aniversară începe la ora 22:00 cu Dj Sebastian. Biletele pot fi achiziționate  ONLINE! În Pre-sale biletele se vor vinde cu 30 lei, în limita locurilor disponibile, cu 50 lei în runda a doua de pre-sale până la ora 00.00, iar după miezul nopții biletele vor costa 70 lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0743 272 597.

mega petrecere aniversară cu dirty nano la backyard. se anunță o seară memorabilă!

Cum bine știți o astfel de aniversare aduce odată cu ea și surprize pentru cei care vor participa la petrecerea din weekend. De data aceasta un invitat special va fi prezent la aniversarea de nouă ani de Backyard. Decorul va fi și el peste așteptările petrecăreților, transmit organizatorii.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu