fc hermannstadt nu mai face transferuri. dani coman: ”suntem bine acoperiți pe toate posturile”

Președintele echipei de Liga 1 FC Hermannstadt, Dani Coman anunță că Sibiul va continua cu acest lot până în iarnă, fiind șanse minime de a se realiza până atunci alte transferuri. 

Clubul FC Hermannstadt este limitat la transferuri de insolvență, fiind sub o monitorizare atentă din partea Federației Române de Fotbal. Chiar dacă teoretic mai poate aduce jucători liberi, practic, acest lucru este foarte greu de realizat.

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman explică că pentru a se putea aduce un jucător, este nevoie ca altul să plece, iar salariul celui care este dorit este condiționat.


”Putem aduce jucători liberi de contract, dar fiind în insolvență, avem monitorizare, nu putem aduce pe cineva decât dacă pleacă altcineva. Conform acordului cu Federația Română, noi putem aduce doar jucători pe un salariu mai mic decât al celui care a plecat. Ca să dau un exemplu, dacă pleacă cineva care are un salariu de 3.000 euro, putem aduce pe cineva cu 2.990 euro salariu, nu putem aduce cu 3.001 euro salariu. În momentul de față cred că suntem acoperiți bine pe toate posturile, și numeric dar și valoric” a declarat Dani Coman.

Sibiul a vândut în această vară trei jucători și este greu de crezut că mai este timp să mai cedeze vreun jucător, campania de transferuri fiind închisă în Europa. ”Mai sunt câteva campionate unde perioada de  transferuri este deschisă, dacă vine vreo ofertă pentru orice jucător, ne vom așeza la masă și vom discuta cu oricine. Dar, mă îndoiesc că va mai pleca cineva”  a mai spus Dani Coman.

FC Hermannstadt i-a vândut în această vară pe Opruț la Kortrijk pentru 400.000 mii euro, pe Karlo Letica la Laussane pentru 350.000 euro și pe Vesel Limaj la Ballkani, pentru 50.000 euro. Astfel, Sibiul a vândut de circa 800.000 euro și și-a consolidat bugetul pentru sezonul în curs.

 

Ultima oră

Comentariul meu