politia
foto: arhivă

Un șofer băut a făcut accident în localitatea Șeica Mare, iar după eveniment a abandonat mașina și a plecat acasă. Polițiștii l-au găsit la domiciliu și i-au făcut dosar penal.

„La data de 9 septembrie, în jurul orei 11:00, pe DJ 141J, pe raza localității Șeica Mare, a fost identificat un autoturism avariat, abandonat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul autoturismului care le-a declarat că el a condus mașina, a acroșat parapetul iar apoi s-a deplasat la domiciliu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În evenimentul rutier nu au mai fost implicate alte autovehicule și nici nu au existat persoane rănite.

Conducătorul auto, un localnic în vârstă de 47 de ani, a fost testat de către polițiști rutieri au aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu