un șofer din sibiu, vinovat de producerea accidentului cu cinci morți de pe autostrada a1 (foto video)

Accidentul groaznic petrecut marți dimineață pe autostrada A1, București – Pitești și soldat cu moartea a cinci persoane, pare că s-a produs din cauza șoferului unui TIR din județul Sibiu. Acesta este deținut de o firmă cu sediul în Șura Mică.

Nu mai puțin de patru autovehicule au fost implicate în accident, iar două dintre acestea sunt TIR-uri. Se pare că vinovat de producerea tragediei este un conducător auto din Sibiu, aflat la volanul unui TIR ce aparține unei firme din localitatea Șura Mică.

Citește și: Accident grav pe autostrada A1. Cinci oameni au murit (foto, video)

Cinci oameni au murit în accidentul de pe autostrada A1 București – Pitești, unde o mașină a rămas prinsă între două TIR-uri. Victimele aveau între 35 și 48 de ani și mergeau la școala de zbor din Băneasa ca să construiască un simulator de zbor.


YouTube video

„În urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov.un șofer din sibiu, vinovat de producerea accidentului cu cinci morți de pe autostrada a1 (foto video)

Accidentul s-a produs marți pe A1 București – Pitești, la km 17, sensul spre București. Un autoturism a fost strivit între cele două TIR-uri, accesul către victime fiind dificil.

un șofer din sibiu, vinovat de producerea accidentului cu cinci morți de pe autostrada a1 (foto video)

Unul dintre TIR-uri a intrat într-o mașină, a aruncat-o pe banda de urgență, apoi a intrat într-un alt autoturism pe care l-a strivit între el și TIR-ul din față. În mașina prinsă între cele două autotrenuri sunt cel puțin doi morți, spun surse din poliție.

un șofer din sibiu, vinovat de producerea accidentului cu cinci morți de pe autostrada a1 (foto video)

„Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, anunța anterior sursa citată.

 

YouTube video

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sper că șoferul camionului se descurcă bine. Și că el și familia lui vor scăpa de el, astfel încât rahatul ca acesta să nu mai facă vreodată rău.