concert simfonic educativ la biserica fortificată din valchid. copiii, cei mai impresionați de recital
Un concert susținut de muzicianul Makcim Fernandez, violoncelist al Filarmonicii din Sibiu, a avut loc la Biserica fortificată din Valchid, cu ocazia Zilei Educației. Sute de copii, alături e profesori, au participat.
Printr-o colaborare între Primăria Hoghilag, Asociația Serviciul Apel și Asociația Florescu, Fernandez & friends, în cadrul proiectului „EU SUNT SUNET”, au oferit cadrelor didactice din Leslea și Daneș un cadou special, cu ocazia Zilei Educației. Atât profesori, cât și elevi de la Școala Gimnazială “Corneliu Regman” și de la Școala Gimnaziala Laslea s-au bucurat de un concert susținut de violoncelistul Makcim Fernandez, la Biserica fortificata din Valchid.
concert simfonic educativ la biserica fortificată din valchid. copiii, cei mai impresionați de recital
Inițiativa concertului simfonic a venit din dorința de a dezvolta din punct de vedere cultural, și al noțiunii teoriei muzicale, tinerii din comuna Hoghilag. Aproximativ o sută de elevi au participat la eveniment. După concertul de la biserica fortificată, invitații au vizitat Smart school Valchid, cu primarul comunei Hoghilag Nicu Lazăr, drept ghid.

Ultima oră

Comentariul meu