s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de tineret românia - finlanda de la sibiu

Federația Română de Fotbal a scos la vânzare biletele pentru meciul de tineret România – Finlanda, programat marți, 17 octombrie, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Naţionala României U21 începe în octombrie campania de calificare pentru Campionatul European de tineret. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Al doilea meci al campaniei, România – Finlanda se va disputa pe Stadionul Municipal din Sibiu, arenă unde România U21 a mai jucat anul acesta un meci de pregătire cu selecționata similară a Germaniei. Prețul unui bilet este de 10 lei la peluze și 15 lei la tribune.

Biletele pentru jocul naționalei de tineret de la Sibiu sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. Pentru a folosi aplicația, trebuie descărcată ultima versiune a acesteia din App Store (IOS) sau Google Play (Android), apoi creat cont sau utilizat contul de FRF.tv deja existent pentru logare, după care se pot achiziționa biletele dorite.


Tichetele la meciul România – Finlanda  vor putea fi achiziționate în ziua meciului, începând cu ora 10.00 și de la casieria Stadionului Municipal.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Selecționerul naționalei de tineret, Daniel Pancu are în vizor și un jucător de la echipa de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr, pe portarul Alexandru Roșca, care a fost convocat la ultimul amical.

 

Ultima oră

Comentariul meu