voleibalista iarina axinte dă lovitura de start la meciul fc hermannstadt - rapid
Sibianca Iarina Axinte (18 ani), voleibalistă la CSM Alba Blaj va da lovitura de start a partidei FC Hermannstadt – Rapid București, meci care se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal.
Mezina lotului național de volei al României, sibianca Iarina Axinte (18 ani) este considerată drept o mare speranță a voleiului românesc. Ridicătoarea de la Volei Alba Blaj a debutat anul acesta la un Campionat European, evoluând excelent pentru națională, cu care a ajuns în optimile de finală ale turneului final din Italia.
Aflată la al treilea sezon la Blaj, Iarina are deja experiența jocurilor în cele mai importante competiții europene intercluburi, Liga Campionilor și Cupa CEV!  La Blaj, Iarina a câștigat două titluri naționale, o Cupă și o Supercupă a României, a disputat o finală (2023) și o semifinală de Cupa CEV (2022).
”A fost declarată cel mai bun coordonator de joc în sezonul trecut de Federația Română de Volei, după ce a câștigat titlul național, Cupa și Supercupa României cu CSM Volei Alba Blaj. Este sibianca noastră, voleibalista care ne-a făcut mândri la Campionatul European, unde Echipa Națională a României s-a oprit în optimile de finală. Tânăra de 18 ani a fost declarată revelația turneului datorită performanțelor sale din teren.
 Iarina Axinte intră în galeria specială a Ambasadorilor Sibiului! Sportiva va da duminică seară lovitura de începere, în mod simbolic, la FCH vs Rapid” a fost postarea dată publicității de clubul sibian.
voleibalista iarina axinte dă lovitura de start la meciul fc hermannstadt - rapid

Ultima oră

Comentariul meu