fostul șef al direcției agricole sibiu, ucis de fiul său. tânărul e consumator de droguri, proaspăt externat de la psihiatrie
foto: arhivă

Fostul director al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, în locuința lui din orașul de pe Cibin. Criminalul este unul dintre copiii lui. 

O crimă teribilă a avut loc, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, în municipiul Sibiu. Un tânăr în vârstă de 25 de ani și-a ucis tatăl. Surse judiciare au declarat, pentru Ora de Sibiu, că totul s-a petrecut într-un imobil din zona Parcului Sub Arini. 

Citește și: Andrei este sibianul care și-a omorât tatăl. Nicolae Neamțiu a fost șeful Direcției Agricole Sibiu

Criminalul a sunat la 112

Un bărbat a sunat, duminică noaptea, la 112 și a anunțat că tatăl lui este decedat în locuință. La scurt timp, la fața locului au ajuns polițiștii, care au confirmat incidentul. În imobil a fost găsit un bărbat mort, care avea urme de violență pe corp. Alături de el se afla și cel care a sunat la 112, și anume fiul omului decedat. „La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 02,00, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că tatăl său este decedat în locuința din municipiul Sibiu. Polițiștii au identificat cadavrul unul bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta multiple urme de violență”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.


Fostul director al Direcției Agricole, ucis

Imediat, s-a luat în calcul ipoteza potrivit căreia bărbatul și-ar fi ucis tatăl. Sursele Ora de Sibiu au declarat că tânărul de 25 de ani și-a recunoscut fapta, spunând că l-a omorât și că i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii până când acesta a rămas fără suflare. 

În locuință, oamenii legii au găsit inclusiv un bilet de externare, din data de 13 octombrie, de la Spitalul de Psihiatrie. Se pare că tânărul care și-a omorât tatăl este consumator de droguri și are antecedente psihiatrice. 

Bărbatul omorât este fostul director al Direcției Agricole Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică