patru studenți de la sibiu se pregătesc pentru un viitor universitar în statele unite ale americii

Marius -Vasile Codrea (Masterat în logistică industrială), Melinda-Andreea ​Fülöp (Balneofiziokinetoterapie și recuperare), Sofia -Teodora Șerb (Lingvistică,) Cătălin -Constantin Popa (Robotică) se află printre cei 261 de studenți proveniți din 68 de instituții de învățământ superior din 15 țări, care vor  participa la un stagiu de pregătire la Universitatea Stanford din Statele Unite.

Programul UIF are scopul de a oferi mentorat studenților, pentru ca aceștia să devină agenți ai schimbării în universitățile din care  fac parte și de a îi  echipa cu abilitățile și experiența necesare pentru a naviga într-o lume complexă a viitorului. La încheierea programului, studenții participanți de pe întreg globul vor putea crea oportunități de dezvoltare pentru colegii lor, stimulând  potențialul de fi creativi, generând un mediu propice schimbării și construind un mod de gândire antreprenorial, care îî va ajuta să facă față provocărilor. Proiectul urmărește ca prin suport în dezvoltarea de cursuri, workshop-uri și facilitarea unor experiențe de lucru inovative  să dezvolte noi generații de lideri în instituțiile de învățământ superior participante în program.

UIF este un proiect dezvoltat de Institutul de Design School Hasso Plattner al Universității Stanford. De la înființarea sa, institutul a oferit programe de mentorat unui număr de peste 3000 de studenți, din întreaga lume.

Ultima oră

Comentariul meu