maria pop 3

Povestea emoționantă a Mariei Pop, singura femeie instrumentist de la Junii Sibiului, a impresionat comunitatea sibiană. Tânăra a fost recent cerută în căsătorie de iubitul ei, la Târgul de Crăciun din Viena.

Viața „ca-n filme” a Mariei Pop continuă cu un episod fericit: Tică, iubitul ei, i-a făcut cea mai mare bucurie din viață, cerându-i să-i fie soție: „𝑁𝑖𝑐𝑖 𝑛𝑢 𝑎𝑚 𝑠̦𝑡𝑖𝑢𝑡 𝑐𝑒 𝑚𝑖 𝑠𝑒 𝑖̂𝑛𝑡â𝑚𝑝𝑙𝑎̆. 𝐷𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑟𝑢𝑐𝑠𝑎𝑐 î𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑎𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒 𝑠𝑡𝑖𝑐𝑙𝑒 𝑐𝑢 𝑎𝑝𝑎̆, 𝑚𝑎̆𝑛𝑢𝑠̦𝑖 𝑠̦𝑖 𝑡𝑜𝑡 𝑓𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑚𝑎̆𝑟𝑢𝑛𝑡̦𝑖𝑠̦𝑢𝑟𝑖, 𝑎 𝑠𝑐𝑜𝑠 𝑢𝑛 𝑏𝑢𝑐ℎ𝑒𝑡 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑑𝑎𝑓𝑖𝑟𝑖 𝑟𝑜𝑧. 𝐴 𝑖̂𝑛𝑔𝑒𝑛𝑢𝑛𝑐ℎ𝑖𝑎𝑡, 𝑎 𝑠𝑐𝑜𝑠 𝑢𝑛 𝑖𝑛𝑒𝑙 𝑠̦𝑖 𝑚-𝑎 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑏𝑎𝑡: 𝑉𝑟𝑒𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝒊 𝑠𝑜𝑡̦𝑖𝑎 𝑚𝑒𝑎?”

Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie, la Târgul de Crăciun din Viena, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu.

maria și tică la târgul de crăciun

După ce în urmă cu mai bine de o săptămână am publicat povestea singurei instrumentiste de la „Junii Sibiului”, pe care viața a încercat-o din răsputeri, Maria a fost asaltată de colegi, prieteni și chiar de necunoscuți: „𝑁𝑢-𝑚𝑖 𝑣𝑖𝑛𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑟𝑒𝑑 𝑐𝑎̂𝑡 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑚𝑎̆ 𝑠𝑢𝑛𝑎̆ 𝑠𝑎𝑢 𝑚𝑎̆ 𝑜𝑝𝑟𝑒𝑠̦𝑡𝑒 𝑠𝑎̆-𝑚𝑖 𝑠𝑝𝑢𝑛𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑢 𝑡𝑎𝑟𝑒, 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑟𝑒𝑑 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒 𝑖̂𝑛 𝐷𝑢𝑚𝑛𝑒𝑧𝑒𝑢. 𝑆𝑢𝑛𝑡 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑢-𝑚𝑖 𝑠̦𝑡𝑖𝑎𝑢 𝑝𝑜𝑣𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑢𝑖𝑚𝑖𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑓𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑐𝑖̂𝑡𝑒 𝑎𝑚 𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡. 𝑇𝑜𝑡𝑢𝑠̦𝑖, 𝑒𝑢 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑢𝑛 𝑜𝑚 𝑜𝑏𝑖𝑠̦𝑛𝑢𝑖𝑡 𝑠̦𝑖 𝑐ℎ𝑖𝑎𝑟 𝑑𝑎𝑐𝑎̆ 𝑎𝑚 𝑎𝑣𝑢𝑡 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑔𝑟𝑒𝑎, 𝑛𝑢 𝑚𝑖-𝑎𝑚 𝑝𝑖𝑒𝑟𝑑𝑢𝑡 𝑛𝑖𝑐𝑖𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑠𝑝𝑒𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑎. 𝑂𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑡𝑜𝑡 𝑠̦𝑖 𝑑𝑒𝑎𝑠𝑢𝑝𝑟𝑎 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝐷𝑢𝑚𝑛𝑒𝑧𝑒𝑢.”

maria pop emoționată

Lacrimile de bucurie ale Mariei, izvorâte pe când primea trandafirii roz și inelul de logodnă, îi apar în colțul ochilor tot mai des. Are motive temeinice întrucât știe că Tică îi va sta alături în anii mulți de căsnicie pe care și-i doresc, dar și pe scenă, pentru că amândoi sunt instrumentiști în formația de tineret de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

Citește și: Povestea emoționantă a Mariei Pop, singura femeie instrumentist de la Junii Sibiului. Studentă la Medicină și vânzătoare la mall 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu