velvet hills își continuă transformarea: prima etapă vândută în totalitate, noi case finalizate la exterior

Într-o evoluție rapidă și entuziasmantă, proiectul rezidențial „Velvet Hills„, localizat la doar șapte kilometri de Zona Industrială Vest a Sibiului, prinde contur, transformându-se într-o comunitate înfloritoare. Cartierul cuprinde 68 de case eficiente energetic, fiecare fiind echipată cu pompe de caldură și cu o izolație specială. Alte facilități precum posibilitatea încărcării mașinilor electrice, aspectul arhitectural unitar, toată infrastructura preexistentă și parcelele foarte generoase sunt cele care au captat atenția celor care caută mai mult decât o simplă locuință.

În prezent, mai multe case din prima etapă a proiectului sunt complet finisate la exterior, aducând o notă de prospețime și eleganță în peisajul rezidențial local și oferă o perspectivă asupra eleganței și modernității ce vor caracteriza întregul cartier. Infrastructura în curs de dezvoltare, cum ar fi trotuarele asfaltate și iluminatul stradal deja instalat, confirmă viziunea proiectului și promisiunea unei comunități aparte, care îmbină confortul cu respectul pentru mediu. 

velvet hills își continuă transformarea: prima etapă vândută în totalitate, noi case finalizate la exterior

Cu aceste progrese vizibile, vânzările pentru prima etapă au fost un real succes, aproape toate unitățile fiind vândute. Această cerere puternică confirmă apetitul ridicat al cumpărătorilor pentru confortul și avantajele oferite de casele situate in acest complex. În lumina acestui succes, dezvoltatorii se pregătesc acum pentru începerea celei de-a doua etape a proiectului, ce promite să aducă o varietate extinsă de opțiuni pentru cei interesați de achiziționarea unei locuințe în Velvet Hills.

velvet hills își continuă transformarea: prima etapă vândută în totalitate, noi case finalizate la exterior

De asemenea, pentru o perioada limitată, dezvoltatorii au anunțat un discount special pentru potențialii cumpărători: o reducere de 3000 de euro pentru orice achiziție realizată până la 31 decembrie 2023. Această ofertă specială aduce o oportunitate unică pentru cei care doresc să devină parte din comunitatea Velvet Hills.

Cei interesați să afle mai multe despre acest proiect inovator, pot accesa site-ului oficial al proiectului pentru detalii suplimentare, la: http://www.velvethills.ro. De asemenea, programați o vizionare cu agentul de vânzări la numărul +40727958004.

Echipa de vânzări este pregătită să ofere informații complete și să ghideze pașii în procesul de achiziție pentru a transforma visul în realitate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu