primarul cisnădiei anunță că totuși se fac grădiniță și școală în cartierul arhitecților. cu ajutorul unei donații de teren
Sursa: Facebook/Gheorghe Huja - Primarul orașului Cisnădie

Școala și grădinița din Cartierul Arhitecților se vor construi, totuși, anunță primarul orașului Cisnădie. Gheorghe Huja spune că investitorul care construiește un ansamblu imobiliar în zonă a donat o bucată de teren de peste 4.700 metri pătrați. 

Există speranță pentru construirea unui campus educațional în cartierul Arhitecților. Primarul Gheorghe Huja a anunțat, pe Facebook, că investitorul care construiește un ansamblu imobiliar în zonă a fost dispus să doneze terenul necesar, de aproape 5.000 metri pătrați, fără să pună alte condiții. 

„Am o veste bună pentru toți cei interesați de construcția școlii și grădiniței în Cartierul Arhitecților. După mai multe discuții purtate cu investitorul, care dezvoltă un ansamblu imobiliar în zonă, am primit confirmarea oficială că acesta dorește să DONEZE cei aproximativ 4733 mp de teren Primăriei orașului Cisnădie. Acest teren completează cel deja deținut de UAT Cisnădie în zonă și asigură suprafața legală pentru construcția unei școli și a unei grădinițe pentru locuitorii Cartierului Arhitecților”, a scris primarul Gheorghe Huja pe Facebook. 

Despre această bucată de teren s-a discutat intens la ședința de Consiliu Local de luna trecută. Dezvoltatorul Rubin Development Sibiu a solicitat atunci modificarea indicatorilor din proiect pentru a putea construi mai multe locuințe. Cinci consilieri de la USR și unul de la Pro România au votat „împotrivă”, iar proiectul nu a fost adoptat. (DETALII AICI)  

Ultima oră

Comentariul meu