pensiunea casă bună - o oază de liniște în inima transilvaniei

În apropiere de Sibiu, la doar 40 de minute distanță, eleganța și natura uimitoare se întâlnesc, în vârful unei coline, din satul Reciu, comuna Gîrbova, județul Alba. Peisajele îți taie respirația și simți că întreaga lume ți se așterne la picioare, privind meleagurile pitorești din depărtare. Totul pare desprins dintr-un basm, de la restaurantul cu decor aristocrat, până la dormitoarele rafinate, tabloul de la fereastră și starea de bine care te copleșește când ajungi la saună sau jacuzzi.

Astfel, Pensiunea Casa Bună a ajuns rapid pe lista pasionaților de călătorii, care vor să iasă din cotidian și să se destindă, departe de agitația urbană. Rutina de zi cu zi este înlocuită cu relaxare odată ce ajungi aici, tocmai prin conceptul pensiunii care propune o experiență unică, la înălțime, atât cuplurilor, cât și famiilor.

Facilități și cazare

Nu e de mirare dacă vei găsi cu greu date disponibile în agenda de rezervări a Pensiunii Casa Bună. Tot mai mulți au aflat deja despre ceea ce oferă și s-au grăbit să își programeze următoarea vacanță.

pensiunea casă bună - o oază de liniște în inima transilvaniei

Iată ce te așteptă când vii la Pensiunea Casa Bună:

  • Dormitoare spațioase, elegante și moderne, care te poartă vizual printr-o călătorie dedicată rafinamentului. Fiecare cameră are baie proprie și dispune de tot ce ai nevoie pentru un sejur de vis, fără griji.
  • Restaurant cu specific fine-dining, la parterul pensiunii, unde te poți delecta cu un meniu diversificat, alcătuit din startere, preparate delicioase pentru felul principal sau deserturi fabuloase, sau cu mic dejun în fiecare dimineață.
  • Loc de joacă special amenajat pentru copii, în care cei mici pot petrece timp în aer liber și se pot distra pe cinste.
pensiunea casă bună - o oază de liniște în inima transilvaniei
  • Acces saună și jacuzzi exterior de unde admiri panorama naturii, pentru momente de relaxare împreună.
  • Loc de parcare gratuit în incinta pensiunii.
  • Wi-Fi la viteză maximă, să rămâi mereu conectat sau să îți încarci instant fotografiile din vacanță.

Cu o astfel de listă de facilități poți fi convins că timpul petrecut la Casa Bună se va transforma într-un prilej binemeritat de recreare, alături de cei dragi, în weekend sau pe o perioadă mai lungă.


Evenimente și experiențe unice

Ai un motiv în plus să vizitezi Pensiunea Casa Bună, cel puțin o dată pe lună, când are loc Brunch-ul de Duminică, un concept culinar inedit care a devenit o tradiție la pensiune.

pensiunea casă bună - o oază de liniște în inima transilvaniei

Totul începe cu un pahar de șampanie din partea casei și este completat de meniul tip bufet, semnat de Chef Toma. Arta fine-dining este prezentă în fiecare preparat, de la aperitive și main course, până la deserturi. Brunch-ul se desfășoară în restaurantul pensiunii, acompaniat de muzică LIVE și voie bună, ca de fiecare dată.

Te întrebai când are loc următorul? Ți-am luat-o înainte. Așa că dacă nu ai încă planuri pe 25 februarie, între orele 12:00 și 15:00, ești invitat la Brunch-ul de Duminică, la Pensiunea Casa Bună.

Feminitatea și rafinamentul se celebrează pe 8 Martie, în același cadru elegant, cu un meniu fine-dining pasional, un cocktail din partea casei, muzică și dans, pentru o atmosferă desăvârșită, demnă de celebrarea unui astfel de eveniment.

Doar asigură-te că te grăbești să îți confirmi rezervarea la numărul de telefon 0720 054 328. Urmărește Pensiunea Casa Bună pe Facebook și Instagram ca să rămâi mereu la curent cu noutățile despre oaza de liniște creată în inima Transilvaniei!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică