micii agricultori din sibiu, invitați la o dezbatere despre deciziile politice care le afectează activitatea
Sursa foto: Agrointeligența

Sâmbătă este organizată o dezbatere despre problemele micilor agricultori la Șura Culturală din Hosman. Discuțiile vor începe la ora 11.00 și vor dura până în jurul orei 16.00.

Micii agricultori din Sibiu sunt invitați la Șura Culturală din Hosman sâmbăta, 9 martie la o dezbatere cu Ramona Duminicioiu, reprezentantă a Asociației Țăranilor și Țărăncilor din România. Vor fi discutate problemele politice care îi afectează pe agricultori, dar și alte teme de interes pentru micii producători.

În cadrul dezbaterii organizate de Asociația Hosman Durabil se vor discuta problemele politice actuale care îi afectează pe micii agricultori, dar și despre dezvoltarea generală a zonelor rurale. Reprezentanta Asociației Țăranilor și Țărăncilor din România se va deplasa la Bruxelles în luna martie, împreună cu un membru al asociației Hosman Durabil, unde vor participa la un seminar organizat de Inițiativa privind accesul la pământ.


Organizatorii atelierului vor oferi un spațiu de a lucra împreună pe subiecte importante și la câteva idei pentru seminarul la Bruxelles precum și pentru posibile discuții cu reprezentanții UE. „De asemenea, dorim să folosim întâlnirea pentru a dezvolta o voce pentru protestul nostru civic împotriva distrugerii peisajului cultural aici, în Valea Hârtibaciului”, a spus Viktoria Luft, arhitecta peisagistică la GAL Microregiunea Hârtibaciu în cadrul proiectului.

Persoanele interesate sunt rugate să se anunțe pentru participare prin e-mail la echipa@peisajdechis.ro sau prin telefon la 0748-800.049.

Hosman Durabil este o organizație neguvernamentală independentă, fără scop lucrativ, cu sediul în satul Hosman, județul Sibiu, și funcționează din 2005. Asociația se consideră ca o inițiativa rurală ai cărei membri încearcă să contribuie la un viitor al durabilității și toleranței.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică