sărbătoarea ochelarilor: 9 optik îți oferă reduceri la rame și lentile plus un concurs aniversar. acționează la timp!

Luna martie este specială pentru 9 Optik deoarece împlinește nouă ani de când are grijă de ochii sibienilor. Cu această ocazie, 9 Optik oferă reduceri la rame de ochelari și lentile și un concurs aniversar. Reducerile de neratat și concursul aniversar 9 Optik sunt pentru cei care apelează la serviciile optice, până la sfârșitul lunii martie.

Cu o gamă variată de rame de ochelari și lentile de contact de la branduri cunoscute și echipamente de ultimă generație de testare a vederii, 9 Optik a devenit în nouă ani principala locație care a răspuns la nevoile optice ale comunității din Sibiu. Creșterea notorietății a venit odată cu profesionalismul echipei din fiecare locație, mereu pregătită să ofere sfaturi experte pentru a asigura o vedere sănătoasă și clară pentru toți clienții.

sărbătoarea ochelarilor: 9 optik îți oferă reduceri la rame și lentile plus un concurs aniversar. acționează la timp!

 

9 oferte speciale și tombolă

Cu prilejul împlinirii a nouă ani de când 9 Optik este alături de comunitatea sibiană, optica medicală din Sibiu a pregătit în perioada lunii martie o serie de oferte pentru cei care doresc să își cumpere o nouă pereche de ochelari sau vor să o schimbe pe cea veche.

În perioada 10-31 martie, 9 Optik a pregătit 9 oferte speciale, printre care o reducere de 24% la toată colecția de vară, ochelari de soare cadou la comandă de 600 de lei, 15+9% la lentilele fotocromatice și progresive, 15+9% la toată colecția de rame de vedere, rame gratuite din gama selectată pentru lentile progresive, 15+9% pentru lentilele de interior cu protecție UV și lentile de soare cu dioptrii cadou, în limita stocului disponibil pe 3 culori la comenzile peste 900 de lei.


De asemenea, copiii pot beneficia de oferte importante, precum rame gratuite din gama selectată pentru copii la comanda de lentile Myosmart și protecție PC.

sărbătoarea ochelarilor: 9 optik îți oferă reduceri la rame și lentile plus un concurs aniversar. acționează la timp!

9 Optik se extinde prin francizare

9 Optik a pornit la drum ca o afacere de familie. Cu timpul s-a dezvoltat frumos ajungând să funcționeze în trei locații din județul Sibiu, mai exact în Promenada Mall, în Shopping City din Șelimbăr și pe Calea Cisnădiei. Pasul următor a venit acum, după 9 ani de experiență, când s-a luat decizia ca afacerea să se extindă prin francizare.

sărbătoarea ochelarilor: 9 optik îți oferă reduceri la rame și lentile plus un concurs aniversar. acționează la timp! sărbătoarea ochelarilor: 9 optik îți oferă reduceri la rame și lentile plus un concurs aniversar. acționează la timp!

Extinderea afacerii prin francizare a pornit de la dorința ca brandul bine angrenat în domeniul opticii medicale din Sibiu să ajungă la cât mai multe persoane care au nevoie de servicii de calitate superioară.

Fii la curent cu reducerile și ofertele, urmărind paginile de Facebook și Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică