parchet laminat, la super preț la magazinul diego din sibiu. ideal pentru locuințe, dar și spații comerciale

Îți dorești să faci o schimbare în casa ta, însă nu știi cu ce să începi? În magazinul Diego de pe Șoseaua Alba Iulia găsești acum parchet laminat la super preț. 

Parchetul laminat se află în topul preferințelor atunci când vine momentul de a alege tipul de pardosea. De ce parchetul laminat? Pentru că oferă confort, se montează rapid și ușor, este pretabil pentru încălzirea prin pardosea, igienic și,  mai ales, este de trafic intens și are și o durată de viață lungă.

Oferta lunii martie, la magazinul Diego

Primăvara aduce cu ea dorința de nou, de a face o schimbare. Magazinul Diego vine în întâmpinarea sibienilor cu parchet laminat de 10 milimetri, pentru trafic intens. Acest model costă 49,99 lei/ metru pătrat și are 30 de ani de garanție. Mai simplu spus, la un preț avantajos poți să îți cumperi parchet de calitate pentru a-i reda casei tale un suflu nou sau parchet care poate fi folosit în spațiile comerciale, fiind foarte rezistent.

Avantajul parchetului laminat este că poate fi montat aproape în orice încăpere din locuință, de la încăperile rar folosite până și în spații cu trafic intens. Din acest motiv, parchetul cu rezistență mare la abraziune este extrem de durabil chiar și în spații comerciale.

parchet laminat, la super preț la magazinul diego din sibiu. ideal pentru locuințe, dar și spații comercialeparchet laminat, la super preț la magazinul diego din sibiu. ideal pentru locuințe, dar și spații comerciale

Despre magazinul Diego

Sibienii și nu numai trebuie să știe că pe lângă parchetul de cea mai înaltă calitate, la magazinul Diego de pe Șoseaua Alba Iulia găsesc și mochetă, PVC, covoare, perdele, draperii, galerii și tapet, dar și mobilier de grădină la prețuri avantajoase.

Magazinul Diego se află la nr. 98, pe Șoseaua Alba Iulia, vizavi de Metro. Cei interesați pentru a afla mai multe detalii despre oferta lunii martie pot suna la numărul de telefon 0369439787. Fii la curent cu noutățile și ofertele de la magazinul Diego urmărind pagina de Facebook!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică