fc hermannstadt joacă vineri la voluntari. măldărășanu: ”trebuie să fim concentrați și pe finalurile meciurilor”

FC Hermannstadt joacă vineri, de la ora 17.30 în deplasare cu FC Voluntari, în etapa a doua a play-out-ului Superligii. 

Sibienii vor să se revanșeze după ultimul meci direct, în urmă cu o lună,  1-1 în sezonul regular la Voluntari, meci în care s-au jucat cu ocaziile și au pierdut două puncte imense. Ilfovenii sunt pe loc retrogradabil direct, în timp ce sibienii sunt pe 8 și își asigură liniștea pe final de sezon dacă câștigă și vineri.


YouTube video

Antrenorul Marius Măldărășanu le cere jucătorilor săi să fie concentrați și pe final de joc, o perioadă în care au irosit multe puncte. ”A fost un egal frustrant, acum va fi cu totul și cu totul alt meci. Ei au schimbat antrenorul, este al treilea în acest sezon, arată că sunt o echipă care a avut o problemă undeva, în general plătesc antrenorii, dar poate problema nu este acolo.

Au același sistem pe care îl practica Florin Pîrvu și la Petrolul, 3-4-3, sunt o echipă foarte bună de tranziție, care are taie pe fazele fixe. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul jocului, dar mai ales pe final, sezonul acesta suntem pe minus la punctele pierdute sau acumulate pe finaluri de meci. Am pierdut mult mai multe puncte decât sezonul trecut, universul te ajută, dar depindem și de noi. Va fi un meci greu, de play-out, presiunea e poate mai mare pe Voluntari, dar vreau să ne gândim sus, urmează o săptămână grea, cu trei meciuri importante, în care vreau să scoatem maxim” a spus antrenorul Marius Măldărășanu.

fc hermannstadt joacă vineri la voluntari. măldărășanu: ”trebuie să fim concentrați și pe finalurile meciurilor”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică