ianis stoica și mihai butean resemnați după eliminarea sibiului în cupa româniei. ”u cluj e nașul nostru”

La finalul jocului din sferturile Cupei României, 0-1 cu U Cluj, Ianis Stoica și Mihai Butean au mers la flash-interviuri și și-au exprimat dezamăgirea pentru ratarea calificării în semifinalele competiției. 

Mijlocașul stânga Ianis Stoica a fost huiduit la fiecare atingere de balon, după ce în iarnă a părăsit pe U Cluj și a venit la FC Hermannstadt. Stoica nu a fost afectat de ostilitatea publicului de pe Cluj Arena și anunță revanșa duminică, la meciul de campionat. ”Am avut un joc de așteptare, nici adversarul nu și-a creat așa multe ocazii, dar nici noi, dacă rămânea 0-0, în prelungiri se putea întâmpla ceva. Nici nu am auzit fanii de la U Cluj, am jucat și pe stadioane mai pline, sunt obișnuit cu presiunea, nu m-a afectat, e alegerea lor, fiecare face ce vrea. Important e că am ieșit din cupă, trebuie să luăm cele trei puncte în meciul de campionat. Poate au fost puțin mai buni, meritau să meargă mai departe. Trebuie să fim fair-play, să recunoaștem că au fost mai buni, dar peste trei zile avem o nouă șansă”, a declarat Ianis Stoica.


Fundașul dreapta Mihai Butean speră ca FC Hermannstadt să își ia revanșa duminică, la meciul din play*out. ”Este greu de digerat dezamăgirea, dar nu avem încotro, seara asta ne plângem de milă, de joi uităm totul și o luăm de la capăt. U Cluj este puternică acasă, a avut posesia de multe ori, am încercat să jucăm cât mai bine tactic, să stăm bine defensiv și să ne facem jocul nostru, dar nu am avut ocazia. Nu ne-a ieșit, am luat golul la ultimele faze, urma Mister să facă schimbări, să pregătim prelungirile, dar nu am mai ajuns acolo. Ne-a lipsit golul, ocaziile, a fost meci dificil, ne-am dorit să mergem în semifinale, dar U Cluj este nașul nostru, iar ne-a scos în cupă, și anul trecut în sferturi, acum din nou. Este foarte trist, acum mult mai ușor ajungi într-o finală, se joacă doar o manșă, ne-am fi dorit să mergem până în finală, ne pare rău, am dezamăgit suporterii și staff-ul” a spus și Mihai Butean la Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu