cfr cluj vrea să lase sibiul fără președinte și antrenor. îi ofertează pe coman și măldărășanu

Patronul echipei CFR Cluj, Nelu Varga ar putea să oferteze din vară la ”pachet” pe Dani Coman și Marius Măldărășanu, președintele și antrenorul de la FC Hermannstadt. 

Peședintele Cristi Balaj și antrenorul Adrian Mutu au demisionat de la CFR Cluj după eliminarea rușinoasă din cupă, 0-4 cu echipa de Liga 2, Corvinul Hunedoara. Conform Prosport, afaceristul care conduce CFR, Nelu Varga analizează din vară o echipă formată din Dani Coman – președinte și Marius Măldărășanu – antrenor principal.

Cei doi lucrează împreună la FC Hermannstadt de trei ani. Varga l-a mai dorit pe Coman și în trecut, după ce l-a îndepărtat pe Marian Copilu din fruntea conducerii clubului.


Dani Coman e președinte al celor de la FC Hermannstadt din iulie 2021, cu o întrerupere în perioada august 2022 – ianuarie 2023. „E adevărat că am avut discuții cu CFR-ul” spunea fostul portar în ianuarie anul trecut, chiar înainte de a reveni pe malul Cibinului. Nu este exclus ca și Rapid, echipa lor de suflet să îi oferteze pe cei doi oficiali ai lui FC Hermannstadt.

Rămâne de văzut ce decizii vor lua la finalul acestui sezon Marius Măldărășanu și Dani Coman.  De altfel, Dani Coman ar putea ajunge în scurt timp la șefia Ligii Profesioniste, lumea fotbalului discutând această soluție pentru această toamnă, chiar dacă nu sunt prevăzute alegeri. Măldărășanu a anunțat și el la ”Podcastu lui Pope” că nu este exclus să plece din vară de la Sibiu, iar declarațiile complete ale tehnicianului pot fi văzute aici.

cfr cluj vrea să lase sibiul fără președinte și antrenor. îi ofertează pe coman și măldărășanu

Ultima oră

Comentariul meu