csu sibiu și-a aflat adversara din play-off. va juca cu cso voluntari

CSU Sibiu va încheia pe locul 6 în Top 10 și și-a aflat vineri viitoarea adversară din play-off, pe CSO Voluntari, care a terminat pe locul 3. 

În ultima etapă din Top 10, CSU Sibiu va juca sâmbătă în deplasare cu Dinamo București, meciul având miză doar  pentru gazde, care în eventualitatea unei victorii vor prinde locul 8. Trupa lui Rinkevicius are 1-1 și coșavraj de +1 cu Constanța, astfel încât nu mai poate coborî pe locul 7.

CS Dinamo București și BC CSU Sibiu vor fi adversare sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 18.00, într-un duel care va putea fi urmărit pe FRB TV.


Sibienii au aflat însă vineri seară cine va termina pe locul 3. CSO Voluntari era favorită joacă acasă cu Tg. Mureș și depindea doar de ea. Ilfovenii s-au impus cu 102-84 și și-au adjudecat locul 3, urmând a juca în play-off contra ”vulturilor”. În cazul că va fi nevoie, meciul decisiv va fi la echipa mai bine clasată, CSO Voluntari. Cele două echipe s-au întâlnit și în sferturile Ligii Naționale din sezonul trecut, când sibienii s-au impus cu 3-2, câștigând meciul decisiv în deplasare.

În Top 10, Sibiul a învins Voluntariul în Sala Transilvania, scor 84-78 și a cedat în deplasare, 72-77.

csu sibiu și-a aflat adversara din play-off. va juca cu cso voluntari

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică