antrenorul de la fc hermannstadt și-a dezvăluit visul. ”vreau să câștig trofee, cum am făcut-o ca jucător”

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a anunțat la ”Podcastu lui Pope” care sunt obiectivele sale în cariera de antrenor. 

Prezent la ”Podcastu lui Pope”,  Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt a dezvăluit că visează să câștige trofee ca antrenor, cum a făcut-o și ca jucător. Până să vină la Sibiu, tehnicianul a mai antrenat pe Astra Giurgiu și Metaloglobos București.

YouTube video

”Nu am niciun regret ca antrenor până la acest moment, să zic că am făcut vreun pas greșit. Cea mai mare dorință a mea e să câștig trofeu, trofee, am câștigat ca jucător, știu ce înseamnă, îmi doresc și ca antrenor. Ca să le câștigi, trebuie să ajungi la o echipă care se bate la trofee, dar până acum mi-am atins obiectivele la fiecare echipă la care am fost, visavis de creșterea jucătorilor, ridicarea nivelului, loc în clasament. Îmi fac și eu o evaluare, sunt pe drumul cel bun, din punct de vedere al gestionării vestiarului, poate o comunicare mai bună cu patronii ar trebui, dar pe undeva ei au încredere în mine, eu pe altundeva zic: ei își fac treaba, vor să facă bani, să ajute echipa să fie stabilitate”  a spus Măldărășanu la ”Podcastu lui Pope.”

antrenorul de la fc hermannstadt și-a dezvăluit visul. ”vreau să câștig trofee, cum am făcut-o ca jucător”

Tehnicianul a fost răvășit după egalul din sezonul regular de la Voluntari, acolo unde echipa sa a ratat ocazii incredibile, chiar și cu poarta goală. ”După egalul cu Voluntari îmi venea să mă las, asta era gândul meu. E greu ca antrenor să ajungi la nivel în Europa, lumea privește campionatul nostru ca și nivel. Răzvan face o treabă bună în Grecia, Boloni în Franța, asta aș visa, dar nu vreau să am iluzii ca să nu am deziluzii.”

”Vreau să merit să fiu la Rapid”

Măldărășanu a refuzat deja o discuție cu Rapid, anunțând că nu se simte pregătit, dar spune că vrea să merite acel post după munca sa. ”Eu nu vreau să ajung la Rapid pentru că sunt fost rapidist, cum eu au pus antrenori, pe Miță Iosif, Nicolae Grigore, Dani Pancu. Dacă voi merge la Rapid, vreau să merit lucrul acesta. Mă uit în spate, Răzvan Lucescu când a mers la rapid avea șase luni în spate la Brașov, Marius Șumudică antrenase pe la Progresul, Mircea Rednic din iarbă, direct antrenor, au fost situații în care li s-au dat niște șanse. Eu nu vreau asta, vreau să merit, pentru că indiferent unde te duci tu, ca antrenor ești primul care vrei să ai rezultate, toți ar vrea să facă treaba cât e obiectivul clubului respectiv” a explicat Marius Măldărășanu.

antrenorul de la fc hermannstadt și-a dezvăluit visul. ”vreau să câștig trofee, cum am făcut-o ca jucător”

Ultima oră

Comentariul meu