lacul binder din sibiu se redeschide mai repede decât anul trecut. primele zone, cea dedicată sporturilor nautice și plaja

Primăria Sibiu anunță că Lacul lui Binder se va deschide mai repede decât anul trecut, pentru ca sibienii să se bucure de complex în minivacanța de la începutul lunii mai.

Inaugurat în urmă cu doi ani, Complexul pentru Sport și Agrement Lacul Binder se redeschide miercuri, 1 mai. În această primă etapă se va deschide Zona dedicată sporturilor nautice, precum și plaja, împreună cu locul de joacă plutitor.


„Complexul Lacul Binder a fost deschis pe toată perioada sezonului rece pentru plimbări pe alee și pentru relaxare pe pontoane. Zona dedicată sporturilor nautice, precum și plaja, împreună cu locul de joacă plutitor, se vor redeschide în 1 mai, pentru ca sibienii să se poată bucura de acest Complex în minivacanță”, a transmis Mirela Gligore.

Reamintim că sibienii pot face wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe și pot juca gratuit volei pe cele două terenuri special amenajate

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică