primul hat-trick în superliga pentru daniel paraschiv, atacantul lui fc hermannstadt. ”e cea mai mare bucurie în fotbal”

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a făcut meciul sezonului și a marcat primul hat-trick al său din carieră vineri, în meciul de la Arad, câștigat de sibieni cu 3-1. 

Paraschiv se bucură enorm pentru cele trei reușite de la Arad, cu UTA, după ce în acest an  înscrisese puțin. A ajuns la 11 reușite în acest sezon pentru FC Hermannstadt și așteaptă încă o șansă la națională. ”Cea mai importantă este victoria, pentru că nu mai câștigasem în deplasare din iulie, ne bucură foarte mult jocul. Nu am să mint, mă bucur mult că am marcat de trei ori, aveam nevoie, e cea mai mare plăcere pe care o poți avea în fotbal. Sper ca această victorie să ne dea un elan cât mai bun pentru jocurile care urmează” a anunțat atacantul sibienilor la flash-interviurile de la finalul partidei cu UTA.

”Când conduceam, se instala panică”


Vârful Sibiului a criticat și el atitudinea echipei din jocurile trecute, în care se retrăgea excesiv după ce era în avantaj pe tabelă. ”De fiecare dacă când conduceam, la noi se instala o oarecare panică, un instinct de conservare, tot timpul dădeam un gol și ne apăram. La Arad am vorbit și la pauză, ne simțeam bine, am jucat bine și prima repriză, am zis că ar fi păcat să ne aruncăm iarăși în apărare.”

”Suntem aici datorită lui Dani Coman”

Dani Paraschiv a comentat și plecarea președintelui Dani Coman de la FC Hermannstadt. ”Toți plecăm de la echipă la un moment dat, ăsta e fotbalul, Dani Coman are un mare merit pentru tot ce s-a întâmplat aici în ultimii trei ani, practic el cu Mister și Radu Neguț au construit această echipă de la zero, au făcut-o să joace frumos. Mai toți jucătorii suntem aici datorită lui, îi mulțumim și îi urăm succes în orice provocare” a mai spus Daniel Paraschiv.

primul hat-trick în superliga pentru daniel paraschiv, atacantul lui fc hermannstadt. ”e cea mai mare bucurie în fotbal”

 

Ultima oră

Comentariul meu