femeia care s-a înecat cu mâncare duminică la o terasă din sibiu, în stare gravă la spital

Femeia care a ajuns duminică în stare gravă la Spitalul de Urgență din Sibiu, după ce s-a înecat cu mâncare, se află în continuare în stare gravă.

Femeia de 50 de ani a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Sibiu după ce s-a înecat cu mâncare, în timp ce lua prânzul la o terasă din Sibiu. Un voluntar de la Crucea Roșie i-a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului ISU Sibiu, după care a fost transportată de urgență la spital. Starea pacientei s-a agravat, fiind nevoie de intervenția medicilor. A fost operată  din cauza unui hematom intracranian. Femeia se află în continuare în stare gravă.


„Pacienta în vârstă de 50 de ani a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe intubată și ventilată mecanic, după asfixie mecanică, doctorii luând toate măsurile pentru ameliorarea stării acesteia. Din UPU, conform evaluării inițiale, pacienta a fost preluată de Serviciul Neurologie și, în timpul investigațiilor, starea deja precară a acesteia s-a agravat, fiind preluată de urgență de Secția Neurochirurgie în stare gravă, unde a fost operată în cursul serii trecute, din cauza unui hematom intracranian. Acum pacienta de 50 de ani se află la reanimare, încă în stare gravă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: Panică la o terasă din Sibiu. Femeie în stare gravă, după ce s-a înecat cu mâncare

 

Ultima oră

Comentariul meu