antrenorul de la voința sibiu a demisionat după înfrângerea cu rășinari

Antrenorul Cosmin Vâtcă s-a despărțit amiabil luni de echipa de Liga 4 Voința Sibiu, cu șase etape înaintea finalului de sezon.

După ce Voința Sibiu a pierdut derbyul pentru titlul județean din Liga 4, pe teren propriu, 1-2 cu ACS Păltiniș Rășinari, antrenorul Cosmin Vâtcă a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului. Voința este pe locul 2, la două puncte în spatele liderului ACS Păltiniș Rășinari, iar titlul județean pare compromis în acest sezon.


”Mulțumim Cosmin Vâtcă! Clubul nostru și antrenorul Cosmin Vâtcă au ajuns astăzi la un acord privind încetarea colaborării. Mister, îți mulțumim pentru toată munca depusă și îți dorim mult succes în continuare!” este postarea dată publicității pe pagina oficială a clubului Voința Sibiu. 

Secundul Lucian Marcu ca conduce antrenamentele în perioada următoare, până ce clubul va lua o decizie.  ”Trebuie să ducem campionatul la bun sfârșit. Ne reorganizăm, căutăm antrenor, supărarea e mare după ce am pierdut, nu ne așteptam să rămânem fără tehnician. Nu va pleca niciun jucător” a spus Adrian Pandea, managerul sportiv al clubului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică