”nasty” se lansează oficial și la sibiu. regizorii documentarului despre viața lui ilie năstase vin la proiecție

În 1972, Ilie Năstase a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului. Din acel moment, viața lui se schimbă foarte rapid, iar viața publică este vânată de presă, protagonistul apărând în tot felul de controverse. Filmul ,,Nasty” ajunge și în Sibiu la Cinegold.

În regia lui Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și Tudor Giurgiu, documentarul ,,Nasty” ajunge și la Sibiu în data de 24 aprilie, începând cu ora 20.00, la Cinegold Sibiu. Proiecția se va desfășura în prezența echipei de producție, iar după vizionare va fi o sesiune de Q&A în cadrul căreia publicul poate adresa întrebări. Evenimentul face parte din turneul național de promovare a documentarului.

Așa cum era de așteptat, filmul aduce povestea și experiența de viață a marelui tenismen Ilie Năstase.


,,Ilie Năstase pe teren a fost fabulos. Acest tânăr venit dintr-o țară comunistă a reușit, în doar câțiva ani, să cucerească lumea prin talent și personalitate. Lucrăm de 5 ani pentru acest proiect, timp în care am descoperit arhive impresionante despre cariera și viața lui Năstase și am avut șansa să discutăm cu superstaruri ale sportului, oameni care au fost profund influențați de el. Cred că, în final, eforturile noastre se vor vedea pe marele ecran – un portret al unui personaj complex, mereu surprinzător, greu de definit, care a făcut istorie și pentru România, dar și pentru tenis”, declară regizorul și producătorul Tudor Giurgiu pe siteul companiei de distribuție de film independent.

La lansarea oficială documentarului din 16 aprilie de la București, au fost prezenți tenismenul german Boris Becker – care are un rol și în film, Ion Țiriac, Nadia Comăneci și influenceri care au postat care mai de care de la fața locului.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică