scandal în toiul nopții pe doamna stanca la șelimbăr. un individ care și-a agresat iubita, luat pe sus de poliție (video)

Un individ a fost încătușat și băgat într-o autospecială de poliție după ce, în miez de noapte, a făcut scandal pe stradă. Anterior, omul fusese agresiv cu iubita lui, care a sunat la 112 și a cerut ajutorul. 

O femeie a sunat la 112, în noaptea de luni spre marți, și a anunțat că este agresată de concubinul ei într-un apartament în care locuiesc împreună pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului în sprijinul femeii, constatând că este vorba despre un caz de violență domestică. 


Individul a devenit agresiv inclusiv la venirea polițiștilor, motiv pentru care a fost încățușat, scos din locuință și condus spre autospecială. Omul a continuat să fie recalcitrant și în stradă, deranjându-i pe ceilalți locatari în miez de noapte. O parte din această scenă a fost filmată de un vecin. 

În ciuda faptului că a fost agresată de concubin, femeia a decis să nu depună o plângere penală împotriva bărbatului. Acesta a scăpat doar cu o amendă, în valoare de 100 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Pacat de femeia și de acei copii care sunt traumatizați seara de seara de acest bărbat care face live pe TikTok
    De pe TikTok s-a putut vedea scena de violenta asupra femeii …