vreme bună în sibiu de florii și paște. meteorolog: „temperaturile sunt în ușoară creștere”

În perioada Floriilor, la Sibiu se prevede o vreme destul de plăcută, cu o creștere treptată a temperaturilor în zilele următoare și precipitații care se vor menține până vineri. Există prognoze pentru precipitații în zilele de 3 și 4 mai, dar situația pentru noaptea de Înviere este incertă în acest moment.

În cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural al județului Sibiu, Narcisa Milian, reprezentanta Serviciului Regional de Prognoză a Vremii Sibiu, a anunțat că vremea se anunță favorabilă pentru weekend-ul următor. Săptămâna Mare va fi caracterizată și de perioade cu precipitații, însă situația se poate schimba.

„De Florii pare a fi destul de bine, se va încălzi de la o zi la alta săptămâna asta și precipitațiile vor mai ține până pe vineri. Ziua de Paști este puțin cam departe, în două săptămâni. Ceea ce ni se arată acum ar fi o perioadă de precipitații, în 3 și 4 și noaptea de Înviere este sub semnul întrebării. Dar se pot schimba lucrurile”, spune meteoroloaga Narcisa Milian.


Specialista a mai adăugat faptul că după data de 5, vremea se anunță și mai frumoasă. Temperaturile vor crește ușor, ajungând undeva la 22-23 de grade Celsius, fiind o perioadă considerată absolut normală.

„Se arată că din data de 5 ar fi frumos. O să vedem săptămâna viitoare. E o perioadă absolut normală, temperaturile sunt în ușoară creștere dar nu vor ajunge la valorile acelea de aproape 30 grade Celsius. Vom avea temperturi undeva la 22-23 grade Celsius”, a mai detaliat Narcisa Milian.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică