csu sibiu joacă pentru locurile 5-8 cu csm constanța. s-au pus în vânzare biletele

Eliminată din sferturile Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu va juca pentru locurile 5-8 și va întâlni în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri” pe CSM Constanța.

Universitarii au fost eliminați în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin după o serie dramatică cu CSO Voluntari, scor 2-3, decisă în ultimele minute ale meciului cinci. Echipa lui Tomas Rinkevicius continuă însă cursa pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului 2023-2024 și primul adversar este CSM Constanța. Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori în acest sezon, de două ori în sezonul regular și de două ori în Cupa României.

Primul joc al seriei BC CSU Sibiu –  CSM Constanța este programat joi, 25 aprilie, de la ora 19:00 la Sala Transilvania.


CSU a pus la vânzare online biletele pentru primul joc din seria cu CSM Constanța, acestea putând fi achiziționate aici.  Prețul unui tichet de acces este de 30 de lei. Dacă va câștiga seria contra marinarilor, sibienii vor juca pentru locurile 5-6 cu învingătoarea seriei Rapid – Dinamo.

Iată care este programul seriei CSU Sibiu – CSM Constanța, care se joacă după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”:

CSU Sibiu  – CSM Constanța

  • Meciul 1 – Joi, 25 aprilie, ora 19:00, Sala Transilvania
  • Meciul 2 – Luni, 29 aprilie, Sala Sporturilor „Simona Amânar” Constanța
  • Meciul 3 (dacă va fi nevoie) – Vineri, 3 mai, Sala Transilvania

Ultima oră

Comentariul meu

Publică