mo barro indisponibil pentru meciurile lui csu sibiu cu csm constanța

Accidentat în finalul meciului patru din seria cu CSO Voluntari, din sferturile Ligii Naționale, pivotul de la CSO Sibiu, Mouhamed Barro a fost diagnosticat cu disjuncție acromio-claviculară. 

Senegalezul Mo Barro nu mai poate evolua în finalul acestui sezon pentru CSU Sibiu, după ce a suferit o disjuncție la umărul stâng în al patrulea joc, cel din Sala Transilvania. Pivotul de la CSU a fost împins în cădere de adversari și s-a accidentat grav la umăr.

În urma mai multor investigații, medicii i-au pus diagnosticul de disjuncție acromio-claviculară. Chiar dacă accidentarea nu necesită intervenție chirurgicală, recuperarea este anevoioasă.


”Mo necesită recuperare temeinică, motiv pentru care sportivul nostru a intrat deja în programul de proceduri de recuperare și sperăm să fie bine cât mai curând” au transmis oficialii clubului de la CSU Sibiu. Pivotul senegalez cu o înălțime de 2.05 metri este la cel de-al doilea sezon consecutiv la ”vulturi”.

Singurul pivot valid rămas în lotul sibienilor este internaționalul Rareș Uță. CSU mai are de disputat 4-6 jocuri în acest sezon, în cele două serii în jocurile de clasament pentru locurile 5-8.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică