duminica floriilor la muzeul astra. tradiții și delicii culinare la târgul de țară

Duminica Floriilor este sărbătorită în stil tradițional la Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului, unde o serie de evenimente speciale vor avea loc în data de 28 aprilie 2024, între orele 11:00 și 16:00.

Târgul de țară din Muzeul în aer liber va găzdui ateliere gastronomice dedicate rețetelor tradiționale din Delta Dunării, precum storceagul de morun și saramura de crap. Vizitatorii vor avea ocazia să deguste aceste delicatese începând cu ora 13:00 și până la epuizarea porțiilor disponibile.

De asemenea, Muzeul în aer liber va oferi o experiență autentică a vieții tradiționale, iar în această zi de sărbătoare, vizitatorii sunt invitați să participe la Sfânta Liturghie care va avea loc la Biserica din Bezded începând cu ora 10:30. După aceea, aceștia se pot bucura de preparatele din pește servite la Târgul de țară începând cu ora 13:00.


În spiritul tradiției, vizitatorii sunt încurajați să aducă salcie la troițele din muzeu, simboluri ale credinței străbunilor noștri care veghează asupra istoriei și tradițiilor locale.

Duminica Floriilor la Muzeul ASTRA este o ocazie minunată pentru oameni de toate vârstele să se bucure de frumusețea primăverii și de bogăția culturală și tradițională a regiunii.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică