update accident pe drumul hoților. un taxi a ajuns în afara carosabilului (foto)

Un accident a avut loc, vineri după-amiaza, între două mașini la intersecția de pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu. Un taximetrist a fost implicat în evenimentul rutier.

Două mașini au fost implicate într-un accident vineri după-amiază pe Drumul Hoților. În urma impactului un taximetrist a ajuns cu mașina în afara carosabilului. Alți șoferi s-au oprit la locul accidentului pentru a-l ajuta pe șoferul taxiului să iasă din mașină.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi pe DJ 143B, dinspre Rusciori, un sibian în vârstă de 57 de ani a pătruns în intersecția cu DN 7H fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre A1 spre aeroport de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Avrig.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu


Conducătorul auto în vârstă de 57 de ani și pasagera din mașina pe care acesta o conducea, o femeie în vârstă de 52 de ani, din Rusciori, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

”În urma accidentului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de 57 de ani care a suferit un traumatism lombar a fost preluat de echipajul SMURD, iar femeia în vârstă de 52 de ani a fost preluată de echipajul SAJ. Ambele victime sunt transportate la UPU Sibiu conștiente.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Intersecția dintre strada Salzburg și Calea Șurii Mici, din municipiul Sibiu, este recunoscută pentru accidente. Citește și: Impact violent între un buldoexcavator și o mașină în „intersecția morții” din Sibiu (video)

update accident pe drumul hoților. un taxi a ajuns în afara carosabilului (foto)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică