vreme frumoasă în weekend la sibiu. duminică vom avea maxime de până la 22 de grade
foto Sibiu.ro

După o săptămână în care vremea a fost destul de rece, cu temperaturi sub 10 grade Celsius în timpul zilei, specialiștii de la ANM anunță că vremea va fi frumoasă în următoarele zile. La nivelul județului Sibiu, temperatura se va situa între 18 și 22 de grade Celsius.

În ziua de Florii, mâine, mercurul din termometre va urca chiar până la 25°C, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare să se încălzească și mai mult. Luni și marți valorile termice pot urca până la 27°C acolo unde va fi cel mai cald, spun meteorologii, scrie antena3.ro.

19 grade vor fi la Sibiu și Cluj-Napoca, 18 la Suceava și Brașov. Destul de plăcut în vestul și sud-vestul țării, 22 de grade la Timișoara, Drobeta, iar în București, 23 de grade.


Cum va fi vremea de Paște

În perioada 29 aprilie – 6 mai, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

“Este posibil să contăm pe o vreme apropiată de normalul termic și la nivelul întregii săptămâni, așa cum știm că este debutul unei luni mai în țara noastră, cu o vreme în general schimbătoare, dar, în medie, temperaturile mai cresc, comparativ cu luna aprilie, cu 5-6°C.

Adică frecvența zilelor cu valori de peste 25°C, care reprezintă pragul unei zile de vară, este mult mai mare în luna mai, în ultima lună a primăverii în țara noastră”, a spus Elena Mateescu potrivit sursei anterior menționate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică