lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto)

Lumina Sfântă a ajuns pe aeroportul din Sibiu cu un avion special. 

Lumina Sfântă a ajuns în Sibiu. A fost adusă cu avionul până la aeroport.


“Să primim această lumină cu smerenie și recunoștință, iar în drumul său spre fiecare dintre voi, să vă aducă bucurie și speranță. Să fim purtători ai acestei lumini în întreaga noastră comunitate. Hristos a Înviat!”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto) lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto) lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto) lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto) lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto) lumina sfântă a ajuns la sibiu cu un avion special (foto)

Sfânta Lumină a fost adusă apoi la Catedrala mitropolitană din Sibiu unde va fi împărţită credincioşilor la miezul nopţii. Ierarhul a oficiat o slujbă de mulţumire în Catedrala mitropolitană, iar mai apoi a împărţit Sfânta Lumină preoţilor din Sibiu şi împrejurimi veniţi să primească acest mare dar pentru a-l oferi la rândul lor credincioşilor din parohii, potrivit Mitropoliei. Ardealului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică