atmosferă pascală la spitalul de pneumoftiziologie sibiu. pacienții au primit un meniu festiv și felicitări

Sărbătoare la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu. Pacienții răsfățați cu un meniu festiv și mesaje pascale inimoase.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu a fost îmbrăcat în atmosfera caldă a bucuriei și generozității. Pacienții au avut parte de un festin culinar, inclusiv ouă roșii, cozonac și delicioasa ruladă de carne tip drob, pregătite cu grijă în blocul alimentar al spitalului. Supa de găluște și alte delicii au completat meniul sărbătorii.

În plus, cei dornici au primit și pahare cu Sfintele Paști, oferite la biserica „Sf. Nectarie și Sf. Ioan Rusul” din incinta spitalului, însoțite de felicitări emoționante confecționate de elevii centrelor școlare de educație incluzivă din Sibiu, Mediaș și Turnu Roșu.


“Cu toată inima, le dorim tuturor sărbători binecuvântate, cu multă sănătate și pace sufletească” transmit reprezentanții spitalului.

atmosferă pascală la spitalul de pneumoftiziologie sibiu. pacienții au primit un meniu festiv și felicităriatmosferă pascală la spitalul de pneumoftiziologie sibiu. pacienții au primit un meniu festiv și felicitări

Ultima oră

Comentariul meu

Publică