mașina lovită de tren pe dn 14 la ruși. șoferul a murit pe loc (foto)

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident deosebit de grav produs pe DN 14, km. 27, la trecerea cu calea ferată dintre localitățile Ruși și Șeica Mare.

mașina lovită de tren pe dn 14 la ruși. șoferul a murit pe loc (foto)

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din jud. Alba, singur în auto, nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș. Autovehiculul a fost proiecat în afara părții carosabile.” transmite IPJ Sibiu.

Din păcate, conducătorul auto a decedat în urma impactului.

mașina lovită de tren pe dn 14 la ruși. șoferul a murit pe loc (foto)

Pasagerii din tren și mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din jud. Cluj, nu au suferit vătămări corporale.


Pompierii sibieni au intervenit pe DN14, la trecerea de cale ferată dintre localitățile Ruși și Șeica Mare la un accident feroviar în care au fost împlicate un tren și un autoturism.

“La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și mașina medicului de urgentă.
Barbatul în vârstă de 38 de ani de afla in stop cardio-respirator, din păcate în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la fața locului declarând decesul.” a declarat Raluca Marcu, purtător de cuvânt al ISU.

mașina lovită de tren pe dn 14 la ruși. șoferul a murit pe loc (foto)

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Vina o poarta mecanicul de locomotiva ca nu a ferit si el “oțăra” trenul din fata bietului om care circula regulamentar pe drum 🙂 … (ca vorba aia; doar pe prosti îi lovește trenul … 🙂 )

  2. Nu exista trecere la nivel cu calea ferata la Rusi. Acolo este halta Veseud nu Rusi. Observ pe masura ce trece timpul articole tot mai neprofesionale din partea autorilor. Ma intreb dacă acestia au si studii de apecialitate sau au fost angajati fiindca trebuia ocupat postul respectiv.