fc hermannstadt pierde acasă cu iașiul, după cel mai slab joc din acest sezon. fanii sibieni au scandat: ”rușine să vă fie!” (foto video)

FC Hermannstadt a întrerupt luni seria de 18 jocuri consecutive fără eșec de pe noua arenă din Sibiu și a pierdut, scor 0-1 cu Poli Iași, în penultima etapă din play-out-ul Superligii. 

Circa 3200 de fani sibieni au venit în a doua zi de Paște să vadă echipa lui Măldărășanu, la ultimul meci acasă din acest sezon. Nu a fost însă o decizie deloc inspirată.

YouTube video

După 18 meciuri consecutive fără înfrângere acasă, echipa sibiană a cedat în disputa cu Iași, scor 0-1, după ce a făcut un joc foarte slab.  Altfel, FC Hermannstadt a pierdut acasă primul și ultimul meci din acest sezon de Superliga. Sibienii au început ceva mai bine și au părut mai periculoși în primele 25 de minute.

Ianis Stoica ratează o ocazie mare în minutul 35, când, după un corner, a reluat din 6 metri cu capul, puțin pe lângă poarta moldovenilor. Iașiul punctează în minutul 41, la o acțiune mai consistentă pe flancul stâng a lui Harrison, finalizată de Roman cu un șut bun de la 13 metri, fără șanse fără Căbuz. După consultarea VAR, golul este anulat pentru un ofsaid la Harrison.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Jocul anost a continuat după pauză, când sibienii nu am avut niciun pic de zvâc, în timp ce ieșenii au fost mult mai determinați și au început să domine, chiar dacă au pus rar în pericol poarta gazdelor. Oaspeții au marcat în minutul 73, când Oroian, abia intrat pe teren, pierde o minge la 25 de metri de poarta sa, iar Bettaieb șutează violent de la 20 de metri și îl învinge pe Căbuz. VAR-ul nu a mai intervenit de această dată, deși Oroian a acuzat că a fost faultat în momentul în care a fost deposedat de minge.


Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Hermannstadt nu a avut reacție după golul primit și a continuat să joace ca și cum ar fi în vacanță. Ianis Stoica a mai avut o șansă în minutul 86, a tras puternic, dar Silviu Lung jr. a respins spectaculos. Trupa lui Măldărășanu a dat impresia că nu ar marca nici dacă s-ar juca până a doua zi.

În replică, ieșenii au luat și 2 galbene la rând pentru că nu au întârziat degajarea mingii. S-a terminat 0-1 și fanii sibieni au scandat ”Rușine să vă fie!” jucătorilor de la FC Hermannstadt, mesaj pentru jocul foarte slab și lipsa totală de atitudine.

Sibiul a rămas pe locul 9 și și-a cam luat adio de la bonusurile pentru pozițiile 7-8, având două puncte sub Galați. Va termina pe 9 sau 10, în funcție de rezultatele din ultima etapă din play-out. În ultima etapă, trupa de pe Cibin va juca în Bănie cu FC U Craiova 1948, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Ionuț Stoica, Găman, Opruț (Jipa 83) – Balaure (Oroian 71), Sota (Dr. Iancu 46),  Murgia, Ianis Stoica – Neguț (Fonseca 71), G. Iancu (Paraschiv 46).

fc hermannstadt pierde acasă cu iașiul, după cel mai slab joc din acest sezon. fanii sibieni au scandat: ”rușine să vă fie!” (foto video)

 

Ultima oră