doi sibieni au ajuns de paște la spital după ce au căzut beți și și-au spart capul

Doi sibieni au ajuns la spital după ce au consumat alcool în exces. Ambii bărbați, unul de 40 de ani și altul de 66 de ani, au ajuns la Urgență cu lovituri la cap.

Pentru doi sibieni Paștele s-a terminat cu „o vizită” la Spitalul de Urgență din Sibiu. Doi bărbați au ajuns la spital după ce au băut prea mult, au căzut și s-au lovit la cap. Unul dintre ei a plecat din urgență fără acordul medicilor.


„Două persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în perioada sărbătorilor pascale, cu etilism acut. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care a ajuns la UPU în noaptea de 5 spre 6 mai, în jurul orei 03:30, având și un traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost trimis acasă cu recomandări. Tot în 6 mai, însă la ora 17:43, un alt bărbat s-a prezentat în UPU, cu etilism și traumatism cranio-cerebral. Este vorba de un pacient de 66 de ani, care a plecat din urgență fără acordul medicilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

 

Ultima oră