fly lili a anunțat prețurile la bilete pentru zborurile din sibiu. cele pentru barcelona mai scumpe decât cele către roma sau milano
Sursa foto: Malcom Nason

Compania Fly Lili a pus la vânzare primele bilete pentru noile zboruri cu plecare din Sibiu. Aeronavele Fly Lili vor zbura regulat de la finalul lunii iulie spre și dinspre Aeroportul Internațional din Sibiu. Prețurilor biletelor încep de la 100 de euro.

Fly Lili anunță când vor începe primele zboruri spre cele mai noi destinații, cu plecare din Sibiu. Așadar, din luna iulie, sibienii vor putea zbura spre destinații noi din Germania, Italia și Spania. Mai exact, sunt programate zboruri spre Nuremberg și Stuttgart în Germania, Roma Fumicino „Leonardo da Vinci” și Milano- Malpensa din Italia și spre Barcelona în Spania.

Prețurilor biletelor de avion pentru destinații precum Nuremberg, Stuttgart, Roma și Milano încep de la 100 de lei. Petru zborurile spre Bracelona, prețurile biletelor sunt puțin mai piperate și încep de la 149 de euro.


Primul zbor cu aeronava Fly Lili către Stuttgart va fi în data de 20 iulie și biletul costă 100 de euro, iar spre Nuremberg primul zbor va fi în data de 21 iulie și va costa tot 100 de euro. Și spre Roma primul zbor va fi în aceeași zi de 20 iulie, iar spre Milano primul zbor va fi duminică, 21 iulie, iar biletul este tot de 100 de euro. De exemplu, pentru un city-break în Mialno, în perioada 21-24 iulie, prețul biletului dus – întors este de 200 de euro.

Până acum, zborurile spre Barcelona sunt cele mai costisitoare. Primul zbor spre Spania, cu placare din Sibiu, va fi în 20 iulie, și costă 150 de euro. Un bilet dus – întors pe ruta Sibiu – Barcelona, la începutul lunii septembrie, respectiv 3-7 septembrie, depășește 300 de euro. Biletul de dus va fi 179.99 de euro, iar de întors 149.99 de euro. Prețurile biletelor diferă în funcție de perioada a anului pentru care se optează. 

Citește și: Fly Lili pune în vânzare bilete pentru cursele din Sibiu spre Germania, Italia și Spania. Primele zboruri au loc în luna iulie

 

Ultima oră