la un pas de tragedie. un sibian băut s-a oprit cu motocicleta într-un copac pe valea avrigului
foto Ilustrativ

Un bărbat de 46 de ani din Ocna Sibiului a scăpat ca prin minune după ce s-a izbit cu motocicleta de un copac de pe marginea drumului. Evenimentul s-a petrecut chiar în prima zi de Paște, pe Drumul Județean 105F, în zona Valea Avrigului. Fără permis și amețit de aburii alcoolului, sibianul a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit direct într-un pom de pe marginea carosabilului.

”La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Ocna Sibiului, cercetat penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 18.45, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 105F, Valea Avrigului, bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.


Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că motocicleta nu este înmatriculată sau înregistrată.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În consecință, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, față de persoana în cauză fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră