claudiu niculescu, prima reacție după anunțul despărțirii de csc șelimbăr. ”a fost decizia mea” (video)

Antrenorul echipei CSC Șelimbăr, Claudiu Niculescu a oferit prima reacție după anunțul oficial că din vară și-a reziliat acordul cu clubul. 

După un an și jumătate alături de ”călăreții roșii”, antrenorul principal Claudiu Niculescu a decis să se despartă de CSC Șelimbăr și speră într-un pas înainte în cariera sa.

Tehnicianul a vorbit pentru pagina oficială a clubului despre decizia luată, cea de a se despărți de Șelimbăr. ”Voi participa și la meciul de la Slobozia, ultimul al sezonului, va fi ultimul meci pe banca Șelimbărului. A fost dorința mea încă de acum câteva săptămâni, eu am cerut încetarea contractului, pentru că îmi doresc o altă provocare. Am mai avut în această perioadă discuții și cu alte cluburi din România și din străinătate, pe unde am mai antrenat, nu a fost nimic concret, dar nu vreau să se mai speculeze. Mulțumesc conducerii clubului, mulțumesc primarului Marius Grecu care m-a susținut și nu în ultimul rând băieților, am format un grup unit, am reușit o performanță frumoasă. Viața merge mai departe, mai avem jocul de la Slobozia, mergem conectați să facem tot ce depinde de noi să venim cu 3 puncte, care ne-ar permite să terminăm pe podium.”

”Îmi doresc să antrenez la un nivel superior”


Fostul atacant spune că plecarea în acest moment este o decizie bună pentru cariera sa. ”Nu  fost o decizie ușoară, deși am repetat în mai multe rânduri că îmi doresc să continui la Șelimbăr, am stat și m-am gândit bine în ultimele săptămâni și am ajuns la concluzia că e o decizie mai bună pentru mine și cariera mea să plec. Îmi doresc poate un transfer la un nivel mai sus, dacă nu voi primi o ofertă care să mă satisfacă profesional, voi aștepta până când ea va veni. Am luat decizia acum, nu vreau să încurc clubul, urmează o perioadă grea, se va  schimba statul cubului, conducerea trebuie să aibă timp să își facă strategia pentru sezonul viitor. A fost mai bine să fac asta, cu părere de rău, dar și eu sunt atent la pașii care îi urmez în carieră” a explicat fostul dinamovist.

”Sunt jucători care pot face pasul spre Liga 1”

Claudiu Niculescu este convins că fosta sa echipă se va bate și sezonul viitor la intrarea în play-off.  ”Șelimbăr este un club stabil, care își dorește performanță, cu siguranță se va lupta sezonul viitor pentru accederea în play-off, aici sunt oameni serioși care sprijină activitatea sportivă. Șelimbăr va avea drept de promovare în sezonul viitor, lucrurile sunt aproape clare, va fi făcut un anunț oficial. Băieții au dus greul pe teren, sunt mândru de ei, am realizat împreună lucruri frumoase, sunt jucători care pot face pasul spre Liga 1, dacă nu individual, poate cu clubul” a mai spus tehnicianul.

claudiu niculescu, prima reacție după anunțul despărțirii de csc șelimbăr. ”a fost decizia mea” (video)

 

Ultima oră