csu sibiu, învinsă de dinamo în sala transilvania. se conturează locul 8 pentru universitari (video)

CSU Sibiu a pierdut miercuri, în Sala Transilvania, primul meci din seria cu Dinamo contând pentru locurile 7-8, scor 80-93.

Puțini fani au venit miercuri la susțină CSU Sibiu în primul joc al seriei cu Dinamo, contând pentru locurile 7-8. După meciurile bune din sfertul de finală cu CSO Voluntari, pierdut la limită, 2-3, Sibiul este însă în cădere liberă. Plecarea recentă a celui mai bun marcator, Threatt a contribuit și ea la jocul slab al sibienilor de miercuri.

YouTube video

Primul sfert a fost unul echilibrat și deși sibienii au avut la un moment dat 14-6, s-a terminat la egalitate, scor 23-23. Dinamo a făcut legea în sfertul secund, pe care și l-a adjudecat cu 29-15. La pauză, tabela arăta 38-52.

Al treilea sfert a stat sub nota echilibrului, oaspeții reușind să și-l adjudece la limită, 20-19. Universitarii au câștigat doar ultimul sfert, 23-21, mult prea puțin pentru a învinge Dinamo. Oaspeții au câștigat cu 93-80 și sunt favoriți la locul 7.


Recordul carierei pentru Kuti

Jucătorul Sibiului, Nandor Kuti a reușit cea mai bună prestație a carierei, contabilizând 27 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. Pentru CSU au mai punctat Loving (20), Pratt (11), Ivanov (8), Dragoste (6), Gavriloaia (5) și Uță (3).

Cel de-al doilea meci al seriei va avea loc pe 12 mai, de la ora 19.00, în fieful celor de la Dinamo și poate fi ultimul meci al sezonului pentru universitari.

 

Ultima oră