transalpina rămâne pentru moment închisă. în zonă cad pietre (video)

Circulația rutieră pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, rămâne închisă atât timp cât există pericol pentru siguranța publică. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) a anunțat că în zona respectivă au fost înregistrate căderi de pietre.

“Transalpina rămâne închisă circulației rutiere atât timp cât există riscul de producere a unor evenimente ce pot pune în pericol participanții la trafic”, a transmis DRDP.


Reprezentanții instituției au explicat că nu se poate relua circulația rutieră pe DN 67C – Transalpina – între Rânca și Obârșia Lotrului.

“Momentan, avem căderi de pietre de pe versant din cauza ploilor torențiale, iar în perioada următoare sunt anunțate ploi torențiale. Colegii noștri sunt pe acest tronson de drum și îndepărtează piatra căzută, precum și zăpada de pe partea carosabilă. În momentul în care ploile se reîntorc, avem și un cod galben, iar aceștia se vor retrage în bază pentru a nu-i expune unui pericol real pe acel sector de drum”, au declarat oficialii DRDP Craiova pentru News.ro.

Ultima oră