starea adolescenților care au intrat cu atv-ul într-o mașină, în satul nou. „în câteva zile vor fi externați”

Doi copii au fost implicați într-un accident în satul Nou din județul Sibiu. Cei doi au intrat cu ATV-ul într-o mașină parcată. În prezent, adolescenții se află în stare stabilă și urmează să fie externați în următoarele zile.

Accidentul a avut loc marți seara, în satul Nou, comuna Roșia. Cei doi adolescenți, în vârstă de 16 ani, se aflau pe un ATV, iar la un moment dat au lovit o mașină parcată. Adolescenții au suferit răni ușoare la cap. Au fost consultați de către medici, iar în prezent starea lor de sănătate se îmbunătățește, urmând să fie externați în următoarele zile.


„Cei doi adolescenți implicați în accidentul rutier de aseară s-au prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu conștienți, echilibrați hemodinamic și respirator, cu leziuni traumatice cranio-faciale ușoare. S-u efectuat investigații imagistice, consulturi de specialitate și au rămas internați în secția Chirurgie Pediatrică pentru supraveghere și tratament. Evoluția este una buna și se preconizează externarea în câteva zile”, a transmis Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Citește și: Doi copii răniți grav după ce au intrat cu ATV-ul într-o mașină parcată în satul Nou. Cel care conducea era beat

 

Ultima oră