anaf sibiu scoate la licitație un teren construibil, în comuna cristian

ANAF scoate pentru a doua oară la licitație un teren construibil, în comuna Cristian, din județul Sibiu. Licitația va avea loc în data de 15 mai.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, prin Serviciul de Colectare și Executare Silită, vinde luna aceasta un teren cu suprafața de 500 de metri pătrați pe raza UAT Cristian. Prețul de pornire al licitației este de 38.025 lei.


anaf sibiu scoate la licitație un teren construibil, în comuna cristian

Pentru participarea la licitație ofertanții trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de data licitației mai multe documente, respectiv oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând
10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, dar și declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul ca nu este persoana interpusă cu debitorul.

De asemenea, persoanele juridice străine trebuie depună și actul de înmatriculare tradus in limba romana, iar persoanele fizice străine mai trebuie să adauge o copie de pe actul de identitate sau pașaport. Persoanele fizice române trebuie să mai depună și o copie de pe actul de identitate.

 

Ultima oră