cea mai importantă arteră din mediaș a fost reabilitată și asfaltată complet (video foto)

Marți, 21 mai 2024, s-a turnat covor asfaltic pe Șoseaua Sibiului pe porțiunea cuprinsă între strada Hermann Oberth și strada Ilarie Chendi.

Vă reamintim că pe Șoseaua Sibiului în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată” s-au derulat lucrări de reabilitare a sistemelor de canalizare menajeră și a fost reabilitată rețeaua de apă.

Pentru reducerea disconfortului, asfaltarea s-a desfășurat pe perioada nopții. În perioada următoare, pe această stradă se vor realiza marcaje rutiere.

YouTube video

„Începând de astăzi, cel mai circulat drum din oraș, la care s-a lucrat pe parcursul a două nopți – și mă refer aici la Șoseaua Sibiului – este din nou circulabil. Observ că cei care în urmă cu câteva zile se arătau deranjați de faptul că se efectuează lucrări de anvergură pe acest drum, astăzi aceleași persoane sunt foarte deranjate de faptul că pe DN 14 s-a turnat covor asfaltic. Îi asigur pe această cale pe toți medieșenii că, indiferent de opinia unora, programul de modernizare a orașului va continua și în perioada următoare“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman

cea mai importantă arteră din mediaș a fost reabilitată și asfaltată complet (video foto) cea mai importantă arteră din mediaș a fost reabilitată și asfaltată complet (video foto) cea mai importantă arteră din mediaș a fost reabilitată și asfaltată complet (video foto)

Ultima oră