dan negru propune ca podul minciunilor din sibiu să fie locația dezbaterilor electorale televizate

Dan Negru revine la Sibiu. De această dată, îndrăgitul star TV a postat o fotografie din Centrul Istoric al orașului, sugerând o locație „perfectă” pentru dezbaterile electorale elevizate. El invită politicienii să se întâlnească pe Podul Minciunilor din Sibiu.

Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook o analiză critică și satirică a costurilor publicității electorale, comparându-le cu salariul celebrului fotbalist Kylian Mbappe. În aceeași manieră ironică, Dan Negru a invitat politicienii să organizeze dezbaterile electorale pe Podul Minciunilor din Sibiu.

„Între 3000 și 5000 euro/minut costă publicitatea electorală la TV. Adică vreo 80 de euro/ secundă. Secunda electorală în România e mai scumpă decât salariul lui Kyllian Mbappe care ar câștiga vreo 70 euro/secundă. La banii ăștia am găsit cel mai bun loc de dezbateri electorale : Podul Minciunilor din Sibiu. Din București până aici sunt vreo 300 de km pe care-i faci în vreo 6 ore. Pentru că minciuna are picioare scurte…La 5000 euro/ minutul de minciună, haideți aici: Podul Mincinoșilor. Oamenii mint, faptele nu”, spune Dan Negru într-o postare pe pagina sa de facebook.

Ultima oră