primăria șelimbăr a predat către cni amplasamentul pentru creșa din cartierul tineretului. investiție de aproape 16 milioane lei (foto)

Administrația locală din comuna învecinată cu Sibiul a predat zilele trecute amplasamentul viitoarei creșe ce va fi construită în Cartierul Tineretului. Investiția este de aproape 16 milioane lei și lucrările se vor face de către Compania Națională de Investiții.

Veste mai mult decât bună primită miercuri de către locuitorii Șelimbărului.

Primarul Marius Grecu a anunțat printr-o postare pe Facebook, că administrația locală șelimbăreană a predat către CNI amplasamentul pentru viitoarea creșă din Cartierul Tineretului. primăria șelimbăr a predat către cni amplasamentul pentru creșa din cartierul tineretului. investiție de aproape 16 milioane lei (foto)

”Sunt extrem de bucuros să vă împărtășesc o veste minunată: #proiectul_creșei noastre, inițiat încă din 2022, a trecut de faza de proiectare și recent am predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții. Aceasta este mai mult decât o clădire, este un #angajament pentru viitorul copiilor noștri și un sprijin real pentru familiile din comunitatea noastră”, a transmis Marius Grecu.primăria șelimbăr a predat către cni amplasamentul pentru creșa din cartierul tineretului. investiție de aproape 16 milioane lei (foto)

Investiția în noua creșă este cifrată la aproximativ 15,7 milioane lei și noua clădire se va face pe un teren de peste 2.000 de metri pătrați.primăria șelimbăr a predat către cni amplasamentul pentru creșa din cartierul tineretului. investiție de aproape 16 milioane lei (foto)

Viitoarea creșă este structurată pe două nivele. ”Abia așteptăm să deschidem porțile #creșei din Cartierul Tineretului, Șelimbăr și să oferim un start excelent în viață pentru cei mici”, a mai transmis primarul Marius Grecu.

 

Ultima oră