stadion de cinci stele în șelimbăr la veștem. arena va avea peste 3.000 de locuri (foto video)

După ce Sibiul a amenajat o arenă de cinci stele, încă un stadion de top va fi construit de această dată în comuna învecinată cu capitala județului. Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, a făcut publice primele informații legate de arena cu peste 3.000 de locuri care va fi construită printr-o investiție a CNI, la Veștem, costurile fiind estimate la peste 60.000.000 lei. Cel mai probabil stadionul va fi casa grupării de liga 2, CSC Șelimbăr.

Un nou stadion va fi construit în județul Sibiu, dar de data aceasta la Șelimbăr. Vorbim de o arenă mai mică ca și capacitate față de cea din parcul Sub Arini, dar la fel cochet ca și Municipalul sibian. Stadionul va fi construit la Veștem în cartierul Tineretului.
”Încă din 2022 am început demersurile pentru construcția unui nou stadion în satul Veștem. Acest proiect va fi realizat prin Compania Națională de Investiții (CNI). Noi ne vom ocupa de proiectare, iar CNI va executa propriu-zis construcția. Spre deosebire de alte proiecte, acest stadion va fi personalizat în funcție de necesitățile comunității noastre”, a anunțat joi primarul Marius Grecu.stadion de cinci stele în șelimbăr la veștem. arena va avea peste 3.000 de locuri (foto video)

Arenă cu peste 3.000 de locuri
Noua arenă va fi una care va îndeplini standardele impuse pentru disputarea de partide internaționale. Stadionul va avea o capacitate de peste 3.000 de locuri. ”Ne dorim să avem un stadion conform cu standardele FIFA și UEFA, dar și o sală multifuncțională unde vom amenaja o sală de fitness cu acces gratuit pentru toți locuitorii comunei. Suntem entuziasmați de acest proiect și de beneficiile pe care le va aduce comunității noastre” a mai spus primarul Șelimbărului, Marius Grecu.stadion de cinci stele în șelimbăr la veștem. arena va avea peste 3.000 de locuri (foto video)
Investiția în noua arenă este de peste 60 de milioane de lei și va fi făcută din bani de la Compania Națională de Investiții. Stadionul va fi ușor accesibil, acesta urmând să fie construit în Cartierul Tineretului din Veștem.

Arena va deveni ”casa” celor de la CSC Șelimbăr, grupare care a avut un sezon extraordinar de bun în liga 2.

Ultima oră